fbpx

Kerro kaverillekin!

1-2 henkilölle
20 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee
½ kpl fenkoli
1 kpl salottisipuli
2 rkl oliiveja
1 tl kapriksia
1 dl tomaattimurskaa
1 kpl valkosipulin kynsi
3 dl kala- tai rapulientä
oreganoa
tuoretta inkivääriä
tabascoa
suolaa
oliiviöljyä

OHJEET:

  1. Suikaloi fenkoli ja sipuli, viipaloi valkosipulinkynsi. Kuullota oliiviöljyssä.
  2. Lisää pannulle viipaloidut oliivit, kaprikset, kala/rapuliemi sekä tomaattimurska.
  3. Anna seoksen hautua, kunnes fenkoli on kypsää. Lisää vettä tarvittaessa.
  4. Poista kirjolohesta nahka ja leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Mausta suolalla.
  5. Lisää kalat liemeen, kun vihannekset ovat kypsiä.
  6. Lisää oregano, raastettu inkivääri, tabasco ja tarkista suola.

Tarjoiluehdotus: Nauti keitosta foccacian tai patongin kera.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohipata

Syksyinen kalapata sopii viikonloppuun tai juhlapöytään. Saimaan Tuore perhepakkaus  1 iso...

read more